Gimnazistų pažintinis vizitas į įmonę UAB „CyberCare“

Balandžio 24 d. III-IV klasių gimnazistų grupė kartu su karjeros specialiste, mokytoja Viktorija Kuzmitovičiūte lankėse įmonėje „CyberCare“. Mūsų gimnazijos mokiniai turėjo galimybę pirmieji apsilankyti šioje įmonėje. Vilniaus regiono karjeros planavimo skyriaus specialistai, organizuojantys mokinių pažintinius vizitus, iš 85 Vilniaus mokyklų pasirinko būtent mūsų gimnaziją, nes mūsų mokiniai yra aktyvūs ir žingeidūs. 

UAB „CyberCare“ – tai „Tesonet“ verslo akseleratoriaus įmonė, kurianti naujus technologijų įmonių klientų aptarnavimo standartus. Sujungdama tradicinį klientų aptarnavimą su naujausiomis technologijomis „CyberCare“ komanda užtikrina, kad milijonams žmonių iš daugiau nei 170 valstybių reikalinga pagalba būtų pasiekiama visą parą, septynias dienas per savaitę. „CyberCare“ dalis „AI Labs“ kuria dirbtiniu intelektu paremtus sprendimus, kurie optimizuoja klientų aptarnavimo procesus ir gerina lyderiaujančių tarptautinių IT produktų klientų aptarnavimo kokybę. Įmonę sudaro platus spektras darbuotojų – nuo klientų aptarnavimo specialistų iki programuotojų, dirbtinio intelekto ekspertų ar kitų sričių profesionalų.

Vizito metu mokiniai galėjo pamatyti, kaip įmonėje dirba specialistai, išgirsti jų patirtį ir suvokti, kokius įgūdžius ir žinias reikia turėti norint įsidarbinti tokiame sektoriuje. Tikimės, kad vizitas paskatins motyvaciją mokytis programavimo, tinklo saugumo ar kitų technologijų sričių, kurios yra svarbios ateities karjerai šiame sparčiai kintančiame pasaulyje.

Daugiau apie įmonę https://cybercare.cc/

 

Autorius:
Viktorija Kuzmitovičiūtė

Nuotraukos:
Viktorija Kuzmitovičiūtė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas