“Šeimos dienos koncertas: Vaikų Talentai Švyti!”

  • Paskelbta: 2024-05-28
  • Kategorija: Renginiai

Praūžė šiltas ir nuoširdus Šeimos dienos koncertas, kuris paliko neišdildomą įspūdį mūsų gimnazijos bendruomenėje. Scenoje žibėjo patys mūsų vaikai – nuo mažiausiųjų priešmokyklinukų iki brandžių jaunimo šokio meno kolektyvų narių. Kiekvienas pasirodymas buvo unikalus ir kupinas emocijų, o mokiniai parodė ne tik savo meninius talentus, bet ir didžiulį darbą bei atsidavimą.

Koncerto metu vyko įvairūs pasirodymai, kuriuose skambėjo dainos, aidėjo šokiai, o salėje tvyrojo draugiška ir šilta atmosfera. Tėvai ir artimieji su didžiuliu džiaugsmu stebėjo savo vaikų pasirodymus, o vaikų šypsenos ir juokas užpildė visą erdvę.

Ypatingai norime padėkoti muzikos mokytojoms Jolantai Jodkienei ir Boženai Račickai, Anželikai Klimaševskajai-Bartkevičienei už koncerto organizavimą ir puikų pasirodymų derinį. Jų pastangos ir meilė muzikai suteikė renginiui išskirtinį charakterį.

Dėkojame visiems tėveliams, kurie ne tik padėjo pasiruošti šiam ypatingam vakarui, bet ir sukūrė nuostabią šventės atmosferą. Jūsų parama ir bendradarbiavimas yra nepaprastai svarbūs mūsų gimnazijos bendruomenei.

Šis koncertas įrodė, kad kartu mes galime sukurti stebuklus, o mūsų vaikų talentai yra begaliniai. Iki kitų nuostabių susitikimų!

Autorius:
Jolanta Jodkienė, Alesia Romanovskienė

Nuotraukos:
Alesia Romanovskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas