Lietuvos respublikos jaunučių chorų festivalis "Laisvės spalvos"

  • Paskelbta: 2024-03-13
  • Kategorija: Renginiai

Grigiškių gimnazijos jaunučių choras "Smilgelė"

Jau šeštus metus iš eilės, Grigiškių gimnazijos jaunučių choras "Smilgelė" su didžiuliu pasididžiavimu dalyvauja Lietuvos respublikos chorų festivalyje "Laisvės spalvos". Šis festivalis yra ne tik muzikos šventė, bet ir nepakartojama galimybė mūsų jauniesiems atlikėjams.

Muzikos vertė ir svarba

Festivalis "Laisvės spalvos" atveria duris į muzikos pasaulį, leidžiantis vaikams ne tik geriau suprasti muzikos vertę, bet ir pajusti jos svarbą. Dainavimas viešai ir dalyvavimas šiame festivalyje skatina vaikus lavinti pasitikėjimą savimi, suteikia jiems galimybę atskleisti savo talentą ir didžiuotis asmeniniais pasiekimais.

Visiems vaikams atvira scena

Chorų festivalis "Laisvės spalvos" yra puiki proga visiems vaikams, nepriklausomai nuo jų gebėjimų lygio ar tautybės, dalyvauti ir prisidėti prie bendros muzikinės patirties. Tai yra vieta, kur kiekvienas gali jaustis svarbus ir įvertintas.

Asmeninis ir meninis tobulėjimas

Be to, festivalis yra ne tik įdomus renginys, bet ir puiki proga vaikams tobulėti tiek asmeniškai, tiek meniškai. Tai yra platforma, kurioje kiekvienas gali išmokti, augti ir žengti pirmuosius žingsnius link savo svajonių.

---

Grigiškių gimnazijos jaunučių choras "Smilgelė" ir toliau džiugins mus savo nuostabiu dainavimu ir aistringa meile muzikai, o festivalis "Laisvės spalvos" ir toliau bus vieta, kurioje šie talentai gali žydėti ir skleistis.

Autorius:
Jolanta Jodkienė

Nuotraukos:
Jolanta Jodkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas